Güvercin ve Güvercinci

31 Aralık 2007 Pazartesi

güvercin boğazında beyaz mantar

Soru: Güvercinlerimin boğazlarında beyaz mantar oluştu.

Arkadaşlar beslediğim güvercinlerin boğazlarında beyaz mantarlar oluşmuş ve erkek güvercinlerin sesleri dorğu düzgün çıkmıyor, ince ince ötmeye çalışıyorlar. Ötme sesleri zayıf ve cansız çıkıyor.Bogazlarını temizlemeye çalışıyorum. Arkadaşlardan biri gambamix adlı bir ilaç tavsiye etti. Bu ilacı aldım. İki gün boyunca 2 güvercine uyguladım. Sonucun ne olduğu hakkında bişey anlamadım. Galiba işe yaramadı. Tavsiye edebileceğiniz bir iyileştirme yöntemi ve kullanmamı tavsiye edeceğiniz güvercinlere uygun bir ilaç var mı ?. Şimdiden saolun.

Cevaplar:
Güvercinlerine RONİDOZOLE isimli ilaçı kullanmanı tavsiye ederim. Bu linkten de arayarak bilgi alabilirsin. http://www.guvercinyasabir.com/yasabir.html . Sipariş verirsen de kargo ile gönderirler. Güvercin ilaçları ve güvercin besleyenler için her çeşit sarf malzemelerini bu site bulabilirsin.

Avrupa' dan gelen ilaçları İstanbul 'da Özcan Baba 'dan alan arkadaşlar olduğunu duymuştum. Internette güvercin sitelerinde rastladığım bilgilere göre, Elazığda da Ahmet Betedin 'den çeşitli güvercin hastalıkları için ilaç temin edebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

güvercinlerime ne ilacı kulanacagımı bilmiyorum lütfen yardımcı olusanız sevinirim